Nexus Components začenja novo spletno mesto

  12. 02. 2018

V Nexus Components želimo, da boste našli ustrezne izdelke, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Naša nova spletna stran je zasnovana tako, da vam pomaga pri tem.

Novo oblikovano spletno mesto Nexusa je bilo ustvarjeno, da strankam omogoča prikaz podrobnih informacij o izdelkih, videoposnetkov in tehničnih specifikacij številnih vrhunskih elementov, ki jih imamo: ročaji, ročaji, polprevodniški releji, igralne palice, tipkovnice in stikala.

Spletna stran - na spletnem mestu www.nexuscomponents.co.uk - je jasna, informativna in enostavna navigacija - del zavezanosti Nexusovih komponent za zagotavljanje znanja, ki ga morajo naši kupci imeti najboljšo izbiro.

Naročniki iz različnih gospodarskih panog se bodo lahko osredotočili na izdelke in dobavitelje, ki so zanje najustreznejši. Na področjih spletne strani, namenjene glavnim sektorjem, Nexus služi: vesoljska industrija, avdio, avtomobilska, letalska, komercialna, obrambna, industrijska in predelovalna industrija , morske in medicinske.

Obstajajo tudi podrobne biografije nekaterih podjetij, katerih izdelki dobavljamo - vključno z OTTO, Ruffy in ActiveKey - partnerji, ki delijo našo zavezanost inovativnim, visokokakovostnim elektronskim komponentam, ki jih je mogoče prilagoditi in izbrati posebej za izpolnjevanje zapletenih tehničnih zahtev.

Če imate poizvedbe ali specifikacije, ki jih morate razpravljati, nova spletna stran ponuja funkcijo Live Chat, da lahko takoj začnem reševati vaše sestavne poizvedbe.

Nexus lahko zagotovi visoko kakovostno zasnovo in gradi od risalne plošče do končnega rezultata. Zagotavljamo vam naročanje kablov in ožičenje, ki vam pomagajo pri tehnični specifikaciji.

Vsi naši izdelki bodo v prihodnjih mesecih dodani na spletno stran, vendar je zaradi velikosti predmetov, ki jih ponujamo, mamuta naloga. Torej, medtem ko boste morda morali prenašati z nami, smo vedno na voljo po telefonu, e-pošti ali prek funkcije Live Chat, da se pogovorite po svojih potrebah po komponentah in ponudite nasvete in navodila.

Na novi spletni strani boste lahko prenesli kataloge za vse naše zaloge in gledali videoposnetke o nekaterih izdelkih in dobaviteljih, zaradi katerih je Nexus vaše prvo pristanišče klica za elektronske in električne komponente.

Imeli bomo redne indepth članke o različnih izdelkih, ki jih dobavljamo, kar vam bo omogočilo, da izvedete več o tem, kako prilagodljive in prilagojene komponente naših dobaviteljev so sposobne biti.